Posiłki profilaktyczne (regeneracyjne)
Przykładowe zupy profilaktyczne.
- Żur z jajkiem, ziemniakami i kiełbasą śląską.
- Grochówka na wędzonce z ziemniakami.
- Kapuśniak z mięsem i ziemniakami.
- Ogórkowa z mięsem z ziemniakami.
- Krupnik polski z kaszą i ziemniakami.
- Zupa fasolowa z kiełbasą i ziemniakami.
Do wszystkich proponowanych powyżej zup podajemy pieczywo.
Przykładowe drugie dania profilaktyczne.
- Kotlet mielony, ziemniaki i kapusta zasmażana.
- Wątróbka wieprzowa smażona z cebulką i ogórkiem kiszonym.
- Schab, ziemniaki lub frytki i zestaw surówek.
- Gulasz wieprzowy, kopytka i buraczki.
Wszystkie potrawy dostarczane są w opakowaniach jednorazowych ze sztućcami
i serwetkami.
Inne państwa propozycje posiłków profilaktycznych możemy doprecyzować u nas na
miejscu w firmie.