logo
Informacja
Bar PAGA

Grażyna Pawlak

Smardzew 51
98-285 Wróblew

Email: biuro@barpaga.pl

tel: 43 821 33 96
kom: 607 983 221

Posiłki profilaktyczne (regeneracyjne)

Przykładowe zupy profilaktyczne.

  1. Żur z jajkiem, ziemniakami i kiełbasą śląską.
  2. Grochówka na wędzonce z ziemniakami.
  3. Kapuśniak z mięsem i ziemniakami.
  4. Ogórkowa z mięsem z ziemniakami.
  5. Krupnik polski z kaszą i ziemniakami.
  6. Zupa fasolowa z kiełbasą i ziemniakami.

Do wszystkich proponowanych powyżej zup podajemy pieczywo.

Przykładowe drugie dania profilaktyczne.

  1. Kotlet mielony, ziemniaki i kapusta zasmażana.
  2. Wątróbka wieprzowa smażona z cebulką i ogórkiem kiszonym.
  3. Schab, ziemniaki lub frytki i zestaw surówek.
  4. Gulasz wieprzowy, kopytka i buraczki.

Wszystkie potrawy dostarczane są w opakowaniach jednorazowych ze sztućcami i serwetkami.
Inne państwa propozycje posiłków profilaktycznych możemy doprecyzować u nas na miejscu w firmie.